HEP BANA
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam / Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa / Evli olup bekar kalsam / Çalışmadan zengin olsam / Çok yiyerek zayıflasam / Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni bir aşk yaşasam / Gizli olsa herkes bilse / Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam / Hem isteyip de hem yapamadığım hayallerim gerçek olsa / İstemeden seçtiklerim / Ne işim var burada benim / Ben aslında caz severim / Çok yaşasam yaşlanmamak / Estetiksiz güzel olsam / Olgunlaşıp çocuk kalsam / Bana hep bana bana
Ben yine her gün kaybolsam / Kandan korkan bir doktor olsam / Aşkımı alıp dağlara çıksam / Dünya çirkin düzelir sansam / Her şey benim peki sen kimsin? / Sıkıldı ruhum yeni bir şey bulun / Sözleri sattım sonra geri aldım / Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım /Bir gece iki gece derken her gece / Aşk zili çaldı dedim git be / Her şey benim peki sen kimsin / Sıkıldı ruhum yeni bir ley bulun / Sözleri sattım sonra geri aldım / Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım / Bir gece İki gece derken her gece / Aşk zili çaldı dedim git be / Rujum mujum her şeyim var kuzum / Tadım tuzum kaldı susun be...