BENİ KATEGORİZE ETME
Beni kategorize etme / Benle oynama / Yaftayı yapıştırıp / Bana isim koyma / Karikatürleştirme beni / İlahlaştırma beni / Tabulaştırma sakın tabulaştırma / Matematikleştirme beni çarpma, bölme / Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma / Mekanikleştirme beni otomatikleştirme / Yarıştırma sakın onla bunla karşılaştırma / Sıkıştırıp tıkıştırma beni / Duygularım yok oldu / Yüreğimi nasırlaştırma / Beni demoralize etme depolitize etme / Her işten kaçar oldum beni illegalize etme / Ben seni öyle sevdim öyle sevdim / Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Sen beni nasıl bildin ki sevdin / Bilmece gibiydim ama görmedin / O kadar çok yol var ki burda / Sana yardımcı oldum aslında / Tik tak ederken zaman, kaşların çatık her an / Koştum yıllarca arkanda / Şimdi sıra bende / Suçu bana atma / Bir bir bir çok basamak var karşında / İlk basamakta sakın geri kayma / Zor mu denemek, elemek, sevmek / O kadar kolay mı bırakıp gitmek / Tik tak derken zaman, kaşların çatık her an / Bu hayat acımasız / Bu oyunu çok sevdim bu da farktı