OLMAZ BÖYLE ŞEY
O tepenin yamacında, o deniz kenarında / O ağacın altında, o korunun yollarında / Dolaşıyorsun sen şimdi yine, beraber gezdiğimiz aynı yerlerde / Gözyaşı dökmek artık neye yarar / Şimdi benim yerimde bir başkası var.
Olmaz böyle şey, yoksa rüya mı? / Tam mutlu oldum derken, / yıktın bütün dünyamı / Ben bu dertten ölürsem, söyle küçük bey / Hiç mi kalbin sızlamaz, olmaz böyle şey / Kendi derdim yeterken bir de / Sen dert oldun başıma / Bu aşk artık en son derken / Nerden çıktın karşıma? / Aşkın adını anmayacaktım, / Söz vermiştim bir daha kanmayacaktım / Ne sözler kaldı, ne de yeminler. / Gönül bir kez sevince ferman mı dinler? / Olmaz böyle şey, yoksa rüya mı? / Tam mutlu oldum derken, / yıktın bütün dünyamı / Ben bu dertten ölürsem, söyle küçük bey / Hiç mi kalbin sızlamaz, olmaz böyle şey / Dilerim ki en sonunda / Sen de pişman olursun... / Ettiğin bunca ezayı / Başkasından bulursun / Az mı çektirdin yıllarca bana / Bir gün geliy başkası, çektirir sana / Sende ağlarsın, sende inlersin; / Seb de aynı şarkıyı ona söylersin
SÖZ & MÜZİK: SEMİ DİRİKER